Anunț oficial MIPE: 21 – 25 martie 2022, apel proiecte Acțiunea 4.1.1 POC

dan-valceau

Sursa: www.facebook.com/MinisterulInvestitiilorsiProiectelorEuropene

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu a susținut ieri, 8 Martie, o conferință de presă pe tema PNRR. În cadrul conferinței, ministrul a confirmat că perioada de depunere a cererilor de finanțare aferente Acțiunii 4.1.1 POC va fi 21 – 25 martie 2022, așa cum a fost anunțat inițial.

Conform declarației făcute de Dan Vîlceanu, ghidul final aferent Acțiunii 4.1.1 POC va fi identic cu cel consolidat.

Referitor la Acțiunea 4.1.1 Programul Operațional Competitivitate, ministrul a declarat că termenul 21 – 25 Martie 2022 rămâne valabil pentru depunerea cererilor de finanțare: “Sunt depășite toate etapele. În 21 Martie avem apel de proiecte care va fi deschis 5 zile, până pe 25 Martie inclusiv. Așa cum știți, toate informațiile sunt publice, ghidul este publicat. Nu s-a schimbat nimic. (…) Am discutat la Bruxelles despre posibilitatea de a prelungi schema de ajutor de stat pentru 4.1.1, astfel încât termenul de evaluare a proiectelor să nu fie atât de strâns. Doamna comisar s-a arătat foarte deschisă și i-am trimis detaliile astfel încât să găsim o variantă pentru a prelungi perioada de evaluare aferentă schemei.”

Astfel, platforma IMM Recover se va deschide peste 12 zile, iar timpul rămas pentru pregătirea proiectelor este de 12 zile, perioadă la care se adaugă cele 5 zile în care cererile de finanțare pot fi depuse.

Informații suplimentare despre Acțiunea 4.1.1 POC. Pentru EVALUARE GRATUITĂ ne poți contacta la +40.731.536.459 sau pe e-mail contact@nullfdc.ro.

Completează formularul de contact AICI, iar consultanții noștri vor reveni cu detalii în scurt timp.