Împreună pentru Digitalizare – parteneriat Fabrica de Consultanță & Top Tech

În contextul lansării apelului de proiecte pentru Digitalizare IMM, Fabrica de Consultanță și Top Tech vin în sprijinul companiilor care doresc să se alăture programului de digitalizare IMM din cadrul PNRR cu soluții de business customizate – consultanță în accesarea fondurilor nerambursabile și soluții IT personalizate.

Valoarea maximă a ajutorului de minimis Digitalizare IMM (PNRR) este cuprinsă între 20.000 Euro și 100.000 Euro, iar rata de sprijin este de 90% din valoarea investițiilor propuse în cadrul proiectului.  Apelul de proiecte pentru digitalizare IMM va fi deschis în perioada 15 februarie – 30 Iunie 2023. Beneficiari eligibili pentru digitalizare sunt IMM-urile din domenii non-IT. Valoarea maximă a ajutorului de minimis Digitalizare IMM (PNRR) este cuprinsă între: a) 20.000 și 30.000 Euro pentru microîntreprindere; b) 20.000 și 50.000 Euro pentru întreprindere mică; c) 20.000 și 100.000 Euro pentru întreprindere mijlocie. Informații suplimentare AICI.

Fabrica de Consultanță și Top Tech vă sprijină în stabilirea eligibilității și a punctajului, analiza nevoilor de digitalizare, identificarea echipamentelor și soluțiilor IT eligibile pentru business-ul dumneavoastră, scrierea și depunerea proiectului pentru accesarea fondurilor nerambursabile, implementarea proiectului și a soluțiilor pentru digitalizare. Totodată, oferim expertiza noastră în accesarea fondurilor nerambursabile, respectiv implementarea soluțiilor IT, și tot suportul necesar pentru implementarea acestora pentru ca procesul de digitalizare să se realizeze în condiții optime.

Soluții și servicii oferite de Top Tech:

• Echipamente IT de business
• Software
• Soluțiii comunicare și afișare digitală
• Soluții printing de business
• Soluții infrastructură
• Cybersecurity
• Networking
• Servicii – migrare și instalare soluții în Cloud, servicii de Solution Assessment

Despre TOP TECH

Companie locală cu capital românesc, integrator de soluții IT de business, TOP TECH este una dintre cele mai puternice companii IT din centrul și vestul țării. TOP TECH oferă intreaga gama de solutii integrate IT, cu focus pe infrastructura: soluții de networking, sisteme integrate de securitate, Managed Printing Services (MPS), Digital Signage, soluții și infrastructură pentru videoconferință, soluții digitalizare & modern work place, cloud, soluții auto ID si barcode, componente hardware, echipamente profesionale pentru producție, software, audit IT, mentenanță echipamente, servicii IT personalizate. Prin activitatea desfășurată de-a lungul celor 30 de ani, TOP TECH deține în portofoliu parteneriate cu lideri de piață cum ar fi : HP, DELL, CISCO, Kyocera, Toshiba, Xerox, Jabra, APC, Microsoft, Lenovo, Apple, Samsung, Zebra, Lexmark, Brother.

Apelul de proiecte pentru digitalizare IMM este deschis până în data de 30 Iunie 2023. Pentru evaluarea eligibilității, vă rugăm să trimiteți BILANȚUL pe 2022 pe e-mail contact@nullfdc.ro. Detalii la telefon +40.731.536.459 sau pe pagina Granturi Digitalizare IMM (PNRR).

apel-proiecte-fonduri-nerambursabile-digitalizare-imm-2023