Fabrica de Consultanță a obținut Premiul pentru excelență în consultanță pentru atragerea de fonduri europene și capitalizarea afacerilor

gala-club-antreprenor

Joi 23 septembrie 2021, Liciniu Lupu, fondatorul Fabrica de Consultanță a participat la Gala Club Antreprenor, ediția a IV-a, eveniment ce a a avut loc la Hotel Marshal Garden din București. În cadrul evenimentului, Fabrica de Consultanță a primit Premiul pentru excelență în consultanță pentru atragerea fondurilor europene și capitalizarea afacerilor.

“Suntem onorați să participăm la Gala Club Antreprenor, ediția a IV-a și recunoscători pentru diploma primită. Pentru noi reprezintă o recunoaștere a muncii depuse în toți cei 15 ani de experiență și mai ales a eforturilor depuse de întreaga echipă Fabrica de Consultanță în ultimul an, când, în contextul pandemiei ne-am asumat scrierea a sute de proiecte pentru accesarea fondurilor europene fără a percepe un avans inițial și plata comisionului doar la succes.” a declarat Liciniu Lupu în cadrul Galei Club Antreprenor.

Tot în cadrul Galei a fost lansată revista Club Antreprenor, ediția IV în care puteți regăsi interviul acordat de Liciniu Lupu, fondatorul Fabrica de Consultanță care a vorbit despre cifrele care stau în spatele brandului Fabrica de Consultanță, despre planurile de dezvoltare la nivel național și felul în care își motivează echipa pentru a fi eficientă.

Interviul poate fi citit integral în revista Club Antreprenor sau pe site-ul clubantreprenor.ro AICI

Club Antreprenor este o revistă de educație, cultură și acțiune antreprenorială care aduce în prim-plan antreprenorii români și realizările acestora și îți propune, totodată, dezvoltarea unei culturi a antreprenoriatului în țara noastră, cultură bazată pe inovație, viziune, tenacitate, gândire pozitivă, educație financiară, educație juridică și educație civică.

Câștigătorii Galei Club Antreprenor ediția a IV-a