Ai nevoie de un sfat? Discută cu un consultant +40.731.536.459

Urmăriţi-ne:

CE SPUN CLIENȚII

acasă CE SPUN CLIENȚII

Te invităm să descoperi ce spun clienții despre colaborarea cu echipa Fabrica de Consultanță și cât de mult ne implicăm în proiectele pe care le scriem și implementăm alături de clienții noștri de peste 15 ani.

Citește review-uri Google și Facebook.

Consultanți foarte amabili, foarte dispuși să răspundă la întrebările noastre.

Radu Enache, Ecoren Holding

Recomand cu încredere! Am vrut să aplicăm pentru un proiect din fonduri europene și am avut mai multe variante de firme de consultanță, firme din Cluj, din Mureș și inclusiv Sibiu sau mai exact Șelimbăr și anume Fabrica de Consultanță. Cum am auzit din mai multe părți că nu toți consultanții depun tot efortul pentru a fi aprobate dosarele, doar vor să se aleagă cu onorariul lor, am ales firma cea mai apropiată ca și zonă pentru a putea să mă întâlnesc și față în față cu aceștia la discuții. Așa am ajuns să colaborez pentru un proiect de câteva sute de mii de euro cu cei de la Fabrica de Consultanță. Recomand cu mare încredere această firmă și chiar dacă nu sunteți din zonă, să vă întâlniți față în față cu ei, vă garantez că nu o să vă dezamăgească! Nota 10 pentru tot! O echipă profesionistă și atentă la detalii!

Dan Gherman, General Manager Arena Platoș Păltiniș

Seriozitate și profesionalism. Recomand!

Iustinian Parolea-Moga, Alteco SRL (Pensiunea Alpina)

O echipă de profesioniști, cu implicare și seriozitate în tot ceea ce fac.

Maria Rotaru, Dermatop

Exact ce îți dorești de la o firmă de consultanță: înțelegere, răbdare și, mai ales, proiectul pe fonduri europene aprobat. Pe viitor nu vom mai căuta o altă firmă de consultanță, vom apela fără rețineri. Recomandăm FDC și mai ales pe Mădălina. Mulțumim!

Marius Bocan – Bocane.ro

Îi recomand pentru că sunt foarte profesioniști și foarte serioși. Cine alege să lucreze cu Fabrica de Consultanță, să fie sigur că, în proporție de 99%, va câștiga finanțarea. Mulțumesc pentru ajutor și colaborare.

Samit Marian

Am colaborat foarte bine cu echipa FdC! Au fost atenți mereu să avem toate documentele în regulă și ne-au îndrumat constant. Mulțumim! 👏

Eduard Burghelia

Cea mai bună firmă de consultanță din România. Aceasta firmă nu cere avans, plătești doar 8% din proiect, bani care sunt prinși în proiect. Pe toată durata proiectului consultantul a fost super de treabă, o doamnă pe nume Sonia, care a fost foarte răbdătoare și ne-a explicat toate procedurile cu calm și răbdare. Deci recomand cu drag.

Gheorghe Iustin Petrean

Recomand cu încredere firma Fabrica de Consultanță pentru promptitudinea și implicarea acesteia, cât și a angajaților. Am avut o bună comunicare cu doamna Sonia, căruia îi sunt recunoscătoare pentru implicare și pentru răbdarea cu care mi-a explicat pe înțelesul meu atunci când am avut vreo nelămurire.

Client

Echipă profesionistă care oferă servicii de calitate.

Client

Impresia dată în urma colaborării a fost de profesionalism perfect, combinat cu modestie, discreție, sinceritate. Consultanta cu care am colaborat a avut specialiști în echipă pentru problemele atipice apărute și a găsit soluțiile cele mai potrivite. Recomand Fabrica de Consultanță fără ezitare! Oferă mai mult decât promit!

Lucian Craciun

Recomand cu încredere firma Fabrica de Consultanță.

Client

Colaborarea noastră cu Fabrica de Consultanță a fost de nota 10 din toate punctele de vedere. Recomand cu încredere.

Zsido Dana

Pot spune că a fost o experiență impecabilă de la început până la sfârșit. Staff-ul lor este extrem de receptiv, mereu disponibil telefonic sau pe mail. Au inițiativă în a-și contacta clienții dacă apar noutăți și chiar propun ei soluții și idei. Foarte buni din toate punctele de vedere. Tarifele lor sunt foarte corecte și își fac treaba impecabil. Chiar voi începe un al doilea proiect cu ei.

Trandafir George

Calitate, Profesionalism, Receptivitate, Valoare. Am colaborat cu Fabrica de Consultanță într-un proiect în care timpul era foarte scurt și multe detalii de pus la punct. Pot să spun că echipa lor funcționează impecabil și oamenii ăștia chiar fac lucrurile să se întâmple ! P.S. Felicitări și țineți-o tot așa!

Alexandru Barsan

Calitate, Profesionalism, Receptivitate, Valoare. O echipă calificată prin experiență, care oferă servicii de calitate, consultanți profesioniști.

Manina SRL

Profesionalism. O echipă profesionistă! Recomand serviciile lor!

Ionut ABALASEI

Profesionalism și experiență!

Radu Bogatu

Calitate, Profesionalism, Receptivitate, Valoare, Seriozitate, Promptitudine. Firma de încredere cu angajați pregătiți profesional și prompți. Recomand.

Brunch Grab&Go

Fondurile europene și proiectele aferente au fost și continuă să fie o temă misterioasă din multe cauze. Întrebări precum: cum se pregătește un proiect, cum arată procesul de evaluare, cum se selectează proiectele câștigătoare și multe altele, sunt întrebări justificate și logice. Răspunsurile eu le-am găsit la această companie. Recomand cu încredere.

Nicolae Macesanu

Calitate, Profesionalism, Receptivitate, Valoare. Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu această firmă care pe tot parcursul proiectului a dat dovadă de seriozitate, profesionalism și multă, multă înțelegere!! FELICITĂRI, succes în continuare și să ramâneți la aceeași performanță!

Mioara Iliut

Calitate, Profesionalism. Colaborare eficientă, cu rezultate atinse la timp conform așteptărilor, proiect atent pregătit și urmărit în implementare de o echipă de adevărați profesioniști. Recomand călduros!

Ana-Maria Radu-Saracu

Calitate, Profesionalism, Receptivitate, Valoare. Dacă doriți să implementați un proiect recomandăm cu încredere Fabrica de Consultanță. Am înființat o plantație de afine și această echipă de profesionaliști a fost alături de noi până la sfârșit.

Doru Florea

Un proiect finalizat cu succes și un altul în derulare. O comunicare foarte bună! Recomand!

Andreea Jianu

Calitate, Profesionalism, Receptivitate, Valoare. Profesionalism, promptitudine, seriozitate... recomand cu încredere.

Sorin Barsan

Profesionalism, Receptivitate, Valoare. Consultanți profesioniști. Recomand cu încredere!

Daniel Oancea

Professionalism. I would recommend to anyone who can take the opportunity to have them consult on your business. Glad I worked with them. Thank you!

Kaffka Sibiu

Calitate, Profesionalism, Receptivitate, Valoare.

Ardelean Cristian

Profesionalism.

Petru Emanuel Droc

Onestitate și profesionalism!

Marius Oprean

Calitate, Profesionalism, Receptivitate, Valoare.

Romina Ardelean

Calitate, Profesionalism, Valoare.

Ideal Biofruits

Recomand cu încredere! Profesionalism, nota 10. Oameni de cuvânt, care într-adevăr își respectă promisiunile. Mulțumim!

Alex Berneaga

Am avut rețineri înainte să apelez la consultanță în genere. Acum, recomand cu încredere. Vă mulțumesc pentru sprijin, suport la orice oră și profesionalism.

Gabi Barsan

Profesioniști foarte buni!

Macoveanu Ion

Recomand cu încredere. Seriozitate, promptitudine, profesionalism.

Oana Stoica

Seriozitate și profesionalism!

Ghighi Metes

Oameni de treabă, recomand cu încredere.

Soringh Laura Sitea

Profesionalism. Am fost foarte mulțumit de colaborarea cu ei. Sunt profesioniști!

Claudiu Niculciuc

Seriozitate, promptitudine și onestitate.

Alex Gliga

Foarte serioși și prompți!

Ionut Stoica

Calitate ireproșabilă a serviciilor!

Stanila Dan

Mulțumim pentru tot.

Client

Se vede că aveți experiență, iar colaborarea a fost în mare bună.

Client

Foarte mulțumit de colaborare.

Ghimpu Marius

O echipă de profesioniști.

Istrate Vasile

Seriozitate, colaborare facilă.

Felix Razlog

Seriozitate, promptitudine.

Flovis Impex

Seriozitate, promptitudine, profesionalism.

Adina Pintea

Dorești să ne lași un feedback sau o recenzie?

O poți face pe Google, pe Facebook sau pe e-mail marketing@nullfdc.ro.