Ai nevoie de un sfat? Discută cu un consultant +40.731.536.459

Urmăriţi-ne:

FONDURI GUVERNAMENTALE

acasă FONDURI GUVERNAMENTALE

Consultanță accesare Fonduri Guvernamentale

Vă oferim servicii de consultanță pentru accesarea de fonduri guvernamentale acordate și finanțate de la Guvernul României, prin scheme de ajutor de minimis sau ajutoare de stat, sau alte programe naționale.

 

Aceste tipuri de finanțări au propriile ghiduri de implementare la nivel național și se pot adresa unor sectoare diverse de activitate, cum ar fi: producție, comerț, servicii și alte activități.

 

Principalele programe prin care se pot obține astfel de finanțari guvernamentale sunt:

– Programul START UP NATION
– Programul Comerț și Servicii de piață
– Programul de Microindustrializare
– Programul Femeia Antreprenor
– Programul UNCTAD Empretec
– Programul Artizanat și Meșteșuguri

 

Vă putem ajuta atât cu scrierea și depunerea proiectului, întocmirea dosarului de finanțare, cât și cu asistență la implementarea proiectului.

 

FABRICA DE CONSULTANȚĂ vă poate ajuta să luați cele mai bune decizii referitoare la finanțare, începând de la etapa de idee, până la finalizarea perioadei de monitorizare. De asemenea, consultanții noștri vă vor oferi informații complete și corecte referitoare la aceste tipuri de finanțări guvernamentale.

PASUL 1 – Stabilire Contact

Înainte de a începe colaborarea noastră, trebuie să ne cunoaștem. Astfel, pentru iniția o primă întâlnire față-în-față ne puteți contacta prin intermediul site-ului din pagina de contact sau prin completarea formularului de solicitare consultanță, telefonic sau direct la sediul nostru.

 

Vă rugăm ca la completarea formularului de solicitare consultanță să încercați, pe cât posibil, să ne furnizați cât mai multe detalii despre ideea de proiect/afacerea dumneavostră (completând cât mai multe câmpuri). Consultanții noștri vă vor contacta ulterior pentru a stabili o întâlnire cu dumneavoastră.

 

Discuţiile iniţiale referitoare la oportunitatea investiţiei şi consultanţa referitoare la eligibilitatea proiectului şi a cheltuielilor sunt gratuite.

PASUL 2 – Analiză Eligibilitate

Stabilim încadrarea dumneavoastră la respectarea condițiilor de finanțare, din punct de vedere administrativ și al eligibilității – analiza eligibilității solicitantului, a proiectului propus și stabilirea obiectivelor investiționale.

PASUL 3 – Scriere Proiect

Scriem proiectul (plan de afaceri, cerere de finantare, etc.), elaborăm documentația specifică și întocmim dosarul complet pentru depunere în vederea obținerii fondurilor nerambursabile.

PASUL 4 – Implementare Proiect

Ne implicăm în realizarea activităților propuse în cadrul proiectului prin întocmirea documentației specifice acestei etape și urmărim ca execuția proiectului să se desfășoare în cele mai bune condiții, respectând cerințele programului de finanțare și a condițiilor legale de implementare, asigurând, astfel, finalizarea cu succes a acestuia.

PASUL 5 – Monitorizare Proiect

Consultanții noștri vă pot oferi asistență și se pot implica în procesul de monitorizare a proiectului dumneavoastră prin elaborarea documentatiei specifice, precum întocmirea rapoartelor de progres și monitorizare, elaborarea fișelor de constatare, dar și prin consiliere privind vizitele de monitorizare efectuate la fața locului de către experți din partea finanțatorului, etc.