Urmăriţi-ne:

OBȚINERE AVIZE

acasă OBȚINERE AVIZE

Servicii Obținere Avize

Pe măsură ce nevoile clienților au evoluat și s-au transformat, ne-am diversificat, la rândul nostru, ariile de expertiză și ne-am adăugat noi zone de activitate pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri.

 

Una din provocările mediului de afaceri de azi este cea a obținerii documentelor și avizelor necesare funcționării, conform prevederilor legale. De multe ori se pierde mult prea mult timp pentru a obține aceste acte reglementate, ceea ce poate duce la întreruperi în activitate, întarzieri ale proiectelor sau chiar încheierea prematură acestora.

 

În acest sens, FABRICA DE CONSULTANȚĂ a înființat serviciul de obținere avize pentru a veni în sprijinul antreprenorilor. Oferim îndrumare pe tot parcursul procesului de obținere a avizelor și autorizațiilor necesare respectării cerințelor specifice proiectelor cu finanțare nerambursabilă, precum și a altor tipuri de activități curente, conform normelor legale în vigoare.

 

Oferta noastră cuprinde întocmirea, depunerea și ridicarea acestor documente de la instituțiile abilitate cu emiterea lor (DSP, DSV, Mediu, Pompieri, etc.), precum PUD, PUZ, autorizații de construcții, certificat de urbanism, extras de plan cadastral, extras de carte funciară, aviz ANIF și altele asemenea.

 

Știm că obținerea de avize și autorizații poate fi o experiență neplacută și foarte complicată, consumatoare de timp și resurse, de aceea, consultanții noștri se implică în culegerea actelor juridice și a documentației specifice pe întreg parcursul dosarului (completarea corectă a formularelor, depunerea lor și solutionarea eventualelor cereri de completare, etc.).