Fabrica de Consultanță: Proiectele scrise de noi în Sibiu ajung în toată țara

Fabrica de Consultanță, compania fondată de omul de afaceri sibian Liciniu Lupu, este specializată în obținerea de finanțări nerambursabile din Fonduri Europene și Fonduri Guvernamentale. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu și un portofoliu de peste 400 de proiecte implementate cu succes, Fabrica de Consultanță a atras până în prezent fonduri nerambursabile cu o valoare ce depășește 150 milioane de Euro.

Știm că absența finanțării este una dintre cele mai importante provocări ale antreprenorilor, iar din acest motiv ne-am dedicat 100% fiecărui proiect pe care l-am avut. Fie că a fost vorba despre un partener care făcea primii pași în domeniul ales sau era un partener care dorea să își extindă afacerea într-un anumit domeniu, am tratat fiecare situație apărută ca pe o provocare, iar portofoliul nostru s-a diversificat de la un an la altul. Printre clienții noștri se află: Radu Holding, Clinica Ofta Total, Misan Med, Primăria Cârțișoara, Primăria Comunei Viștea și mulți alții.

Credem cu tărie că succesul clienților noștri este, de fapt, adevărata măsură a succesului nostru. De aceea, facem ceea ce promitem că facem și o facem foarte bine! Succesul nostru vine din a lucra umăr-la-umăr cu clienții noștri, ajutându-i să identifice soluția corectă pentru fiecare provocare pe care o au. Făcând totul cu integritate, tenacitate, dar și o reală pasiune și implicare în muncă, aceasta este ceea ce ne diferențiază.

Pe termen lung, ne dorim ca proiectele scrise în Sibiu să ajungă la antreprenorii din toată România, asta deoarece în a doua jumătate a anului 2021 planurile noastre de dezvoltare vizează extinderea națională în câteva orașe principale din țară cu ajutorul unui parteneriat recent încheiat cu bine-cunoscutul om de afaceri Octavian Radu.

Echipa Fabrica de Consultanță

Fabrica de Consultanță are angajați implicați și motivați și împreună dezvoltăm direcțiile de dezvoltare națională. Prin prisma parteneriatului încheiat recent cu domnul Octavian Radu avem nevoie de forțe noi și oameni cu inițiativă în echipa noastră națională. Avem posturi disponibile pentru: Consultant Senior în Obținerea Fondurilor Europene și, cu acest prilej, îi invităm pe toți cei interesați să aplice pe e-mail contact@nullfabricadeconsultanta.com.

În prezent, compania pune la dispoziția sibienilor și a tuturor celor interesați de accesarea fondurilor nerambursabile tot know-how-ul acumulat în scrierea, implementarea și monitorizare de proiecte și promite ca pe viitor să vină în întâmpinarea sibienilor cu oferte speciale personalizate în funcție de nevoile de finanțare pe care aceștia le au.
Fabrica de Consultanță vă poate ajuta să luați cele mai bune decizii referitoare la finanțare, începând de la etapa de idee, până la finalizarea perioadei de monitorizare. De asemenea, consultanții noștri vă pot oferi informații complete și corecte referitoare la oportunitățile de finanțare disponibile și accesarea de fonduri europene. Vom parcurge împreună 5 pași pentru a obține finanțarea afacerii tale: (1) stabilire contact; (2) analiză eligibilitate; (3) scrierea proiectului; (4) implementarea proiectului; (5) monitorizare.

Pentru mai multe informații legate de accesarea fondurilor europene sau locurile de muncă vacante, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 731 536 459, pe e-mail contact@nullfabricadeconsultanta.com sau prin intermediul formularului de contact de pe site www.fabricadeconsultanta.com.