Ai nevoie de un sfat? Discută cu un consultant +40.731.536.459

Urmăriţi-ne:

Evoluția noastră

acasă EVOLUȚIA NOASTRĂ
History

CINE SUNTEM

Suntem Consultantul Tău Pe Termen Lung!

Blue-Separator-Line-Image

Firma de consultanță FABRICA DE CONSULTANȚĂ este o societate comercială românească cu capital integral privat, cu sediul central în Șelimbăr, str. Nouă, nr. 10, județul Sibiu, specializată în elaborarea de proiecte pentru accesarea finanțărilor nerambursabile din fonduri europene, guvernamentale și alte surse.

 

 

Echipa FABRICA DE CONSULTANȚĂ  este formată din 50 membri şi colaboratori tineri, dinamici şi creativi, cu o vastă experienţă în elaborarea de proiecte şi implementarea acestora.

Până în prezent, firma a realizat peste 850 proiecte de succes.

 

Firma noastră se bazează pe profesionalism şi îşi propune să contribuie la creşterea competitivităţii economice în cadrul sectorului de afaceri din România. Valorile noastre se regăsesc în: orientarea către nevoile beneficiarilor (amabilitate, promptitudine, profesionalism, confidenţialitate), respectarea angajamentelor, calitatea serviciilor şi asistenţă pe întreaga perioadă de colaborare.

 

În 2018, în același spirit și cu aceeași abordare consacrată cu care s-a fondat în 2005, echipa noastră a continuat să crească și să se dezvolte sub un nou brand: Fabrica de Consultanță. Astfel, pe măsură ce nevoile clienților au evoluat și s-au transformat, ne-am diversificat, la rândul nostru, ariile de expertiză și ne-am adăugat noi zone de activitate pentru a satisface nevoile în schimbare ale clienților noștri.

 

Astăzi, Fabrica de Consultanță oferă o gamă largă de servicii profesionale de consultanță specializată, de la planificare strategică la implementare de soluții de dezvoltare a afacerilor, precum: scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană sau guvernamentală (fonduri nerambursabile pentru agricultură, servicii, comerț, etc.), analiza eligibilității beneficiarului, întocmirea Cererii de Finanțare și a documentației specifice depunerii proiectelor, pregătirea dosarelor de achiziții, a rapoartelor de progres și gestiunea tuturor elementelor și factorilor implicați în finalizarea cu succes a proiectului.

 

Echipele noastre de consultanți au competențe vaste în diferite domenii de dezvoltare, centrate în special pe managementul afacerilor și dezvoltarea de business. Consultanții noștri știu cel mai bine că succesul clienților este cea mai importantă măsură a succesului nostru ca echipă. De aceea, când clienții noștri angajează Fabrica de Consultanță, ei lucrează cu un partener de încredere pe termen lung, oameni profesioniști care știu ce fac și pun pasiune în ceea ce fac. Nevoile clienților au întâietate și ne asigurăm că sunt satisfăcute – Suntem Consultantul Tău Pe Termen Lung!

 

Pe lângă consultanţă financiară vă putem oferi şi consultanţă de specialitate pentru următoarele tipuri de investiţii: plantaţii de afin, căpşuni, pomi fructiferi, achiziţii de utilaje de construcţii, achiziţii de utilaje agricole.

 

Discuţiile iniţiale referitoare la oportunitatea investiţiei şi consultanţa referitoare la eligibilitatea proiectului şi a cheltuielilor sunt GRATUITE.