Ai nevoie de un sfat? Discută cu un consultant +40.731.536.459

Urmăriţi-ne:

Despre Noi

acasă DESPRE NOI
Who-We-Are

Promisiunea Noastră

Facem ceea ce promitem că facem

și o facem extraordinar de bine!

Mission

Misiunea Noastră

Contribuim la dezvoltarea afacerilor prin accesarea fondurilor nerambursabile.

Our Vision

Viziunea Noastră

O societate prosperă, bazată pe proiecte și afaceri de succes.

Cine suntem?

Suntem echipa pe care poți conta: profesioniștii care îți garantează succesul și oamenii de încredere care îți sunt mereu alături – tineri, dinamici și creativi, cu vastă experienţă în managementul afacerilor, dezvoltarea de business, elaborarea de proiecte şi implementarea acestora.

Suntem competitivi, determinați și multispecializați pentru a putea transforma orice idee de business într-o afacere viabilă. Reușita noastră se măsoară astăzi în peste 850 de proiecte câștigătoare, sute de parteneri mulțumiți și multe soluții de dezvoltare.

Echipele noastre de consultanți au competențe vaste în diferite domenii de dezvoltare, centrate în special pe managementul afacerilor și dezvoltarea de business și îți oferă o gamă largă de servicii profesionale de consultanță specializată, de la planificare strategică la implementare de soluții de dezvoltare a afacerilor, precum:

• analiza eligibilității beneficiarului
• scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană sau guvernamentală
• întocmirea Cererii de Finanțare și a documentației specifice depunerii proiectelor
• pregătirea dosarelor de achiziții
• pregătirea rapoartelor de progres și gestiunea tuturor elementelor și factorilor implicați în finalizarea cu succes a proiectului.

De ce să alegi serviciile noastre?

Pentru că suntem cel mai scurt drum de la proiect la succes!

De peste 18 ani ne antrenăm constant în a găsi soluțiile câștigătoare pentru fiecare proiect în parte. Diversitatea, depășirea tuturor provocărilor, perfecționarea constantă, expertiza temeinică, dedicarea și perseverența ne definesc astăzi maturitatea profesională și ne diferențiază pe piața din România, notorietatea noastră având cel mai puternic fundament: grija reală față de nevoile clienților.

Și am ales să transformăm acest lucru nu numai în valoarea fundamentală a companiei ci și în principiu director al tuturor acțiunilor noastre. Pentru că știm că încrederea este liantul principal al colaborărilor de succes și nu există decât o singură cale de a o câștiga: grija reală față de nevoile tale!

Practic, oferim clienților noștri consiliere în parcurgerea tuturor etapelor dezvoltării proiectelor, de la analiza și evaluarea ideii de proiect până la implementarea și finalizarea cu succes a acestuia.

Până în prezent, am reușit să atragem pentru clienții noștri finanțări nerambursabile de peste 300 de milioane de Euro și am dezvoltat un portofoliu de peste 850 de proiecte scrise și implementate cu succes. Printre clienții noștri se numără atât companii private (microîntreprinderi, întreprinderi mijlocii și mari), cât și instituții publice din județul Sibiu și de la nivel național. Proiectele scrise de noi acoperă multiple domenii de activitate: agricultură, producție, comerț, servicii, construcții, industrie, sănătate.

Fabrica de Consultanță este membru al Asociației Consultanților în Management din România (AMCOR), membru al Camerei de Comerț Americane din România (AMCHAM) și membru al Asociaţiei Consultanţilor din România pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE).

Fabrica de Consultanță a implementat și utilizează Sistemul de Management Anti-Mită în conformitate cu standardul ISO 37001: 2016. Acest standard internațional reflectă bunele practici internaţionale anti-mită și este conceput să ajute o organizaţie să prevină, să detecteze şi să combată mita şi să se conformeze legilor anti-corupție şi angajamentelor voluntare aplicabile activităţilor acesteia.

Cu ce te putem ajuta?

Cu soluția corectă pentru ca proiectul tău să fie câștigător!

Accesarea finanțărilor nerambursabile se face, practic, prin participarea la un concurs, ceea ce înseamnă că proiectul tău nu numai că se supune unor standarde riguroase, dar este și în competiție directă cu alți candidați. Din acest motiv nu există prea mult loc pentru eroare, consultanța de specialitate fiind imperios necesară.

Felul în care este realizat proiectul, măsura în care respectă condițiile specifice și metodologia stabilită, condițiile și criteriile de participare propuse de finanțator prin ghidurile și normele aferente, toate cântăresc extrem de mult, tocmai pentru că fiecare detaliu va face, cu siguranță, diferența.

Consultanții noștri te vor însoți de la primul pas pentru a te ajuta să înțelegi fiecare etapă și pentru a-ți oferi cele mai bune soluții privind:

• linia de finanțare oportună pentru tine
• eligibilitatea proiectului tău
• previziunea strategică de care ai nevoie
• elaborarea planului de afaceri și implementarea sa
• realizarea dosarului complet al proiectului
• depunerea proiectului
• monitorizarea evoluției proiectului

Programele de finanțări nerambursabile sunt diverse și în continuă schimbare, ceea ce înseamnă pe de o parte că ai nevoie de o documentație complexă pentru ca dosarul tău să se alinieze standardelor în cauză, iar pe de alta că serviciile pe care ți le oferă un consultant în materie de fonduri nerambursabile sunt variate, în funcție nu numai de obiectivele urmărite, ci și de:

• specificul afacerii tale
• tipul și vechimea societății
• cifra de afaceri
• programul de finanțare pentru care aplici

Te ajutăm să găsești cele mai bune soluții, indiferent de particularitățile business-ului tău, oferindu-ți toate serviciile de care ai nevoie:

IDENTIFICĂM programe de finanțare

Căutăm soluții și programe de finanțare nerambursabilă din fonduri europene, guvernamentale sau din alte surse pentru fiecare client, stabilim eligibilitatea beneficiarului și a proiectului.

SCRIEM & DEPUNEM proiecte finanțabile

Lucrând umăr la umăr cu clienții, întocmim planul de afaceri, cererea de finanțare și toată documentația specifică depunerii proiectelor.

IMPLEMENTĂM proiecte câștigătoare
După obținerea finanțării, implementăm proiectul împreună cu clientul.

top line
18
ANI
De Experiență
top line
740
CLIENȚI
Mulțumiți
top line
850
PROIECTE
Câștigătoare
top line
300
MILIOANE EURO
Finanțări Atrase