Urmăriţi-ne:

Despre Noi

acasă DESPRE NOI
Who-We-Are

Promisiunea Noastră

Facem ceea ce promitem că facem

și o facem extraordinar de bine!

Mission

Misiunea Noastră

Ne dorim să contribuim la dezvoltarea afacerilor.

Our Vision

Viziunea Noastră

O societate prosperă, bazată pe proiecte și afaceri de succes.

DESCRIEREA COMPANIEI

Oferim cele mai bune soluții personalizate de consultanță
pentru creșterea afacerilor

Blue-Separator-Line-Image

Avem peste 15 ani de experiență practică de succes în scrierea și implementarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă...

Investim în afacerile clienților fiind atenți la provocările lor, oferind expertiza noastră vastă și o abordare personalizată. Aplicăm această metodologie în toate domeniile de practică pentru a livra o gamă largă de servicii de consultanță care să satisfacă cerințele dumneavoastră.

 

Succesul nostru vine din a lucra umăr-la-umăr cu clienții noștri, ajutându-i să identifice soluția corectă pentru fiecare provocare pe care o au. Făcând totul cu integritate, tenacitate, dar și o reală pasiune și implicare în muncă –  aceasta este ceea ce ne diferențiază: nevoile clienților au întotdeauna prioritate, iar Fabrica de Consultanță îi va servi ca un consultant de încredere pe termen lung.

 

Ne mândrim cu faptul că avem o abordare colaborativă – implicăm cu adevărat clientul și lucrăm umăr-la-umăr pentru a produce rezultate. Un avantaj specific acestei abordări este tocmai flexibilitatea de care dăm dovadă atunci când oferim serviciile noastre. Consultanții noștri discută individual cu fiecare client pentru a identifica nevoile acestuia și a personaliza efortul și munca depusă către ceea ce e cel mai important pentru succesul afacerii sale.

Oferim servicii profesionale pentru proiecte câștigătoare!

Practic, facem mai mult decât doar să rezolvăm probleme – identificăm și rezolvăm adevăratele problemele într-o manieră corectă. Prin a pune, de fiecare dată, nevoile clienților pe primul loc, am făcut ca această abordare să devină „esența” parteneriatelor noastre.

 

Tocmai această abordare orientată către rezultat ne-a adus respectul și încrederea clienților noștri de-a lungul timpului și ne-a oferit capacitatea de a livra proiecte câștigătoare.

 

Indiferent de natura proiectelor în care suntem implicați, ne străduim să oferim într-un mod consistent o excepțională experiență consultativă care să se adreseze provocărilor și nevoilor unice ale fiecărui client. Facem acest lucru posibil lucrând umăr-la-umăr cu clienții noștri, într-un mod personalizat, insistând pe colaborarea activă pentru a facilita schimbul de idei.

 

Totodată, tindem către standarde înalte având credința că, cu adevărat, succesul clienților noștri este, de fapt, cea mai bună măsura a succesului nostru. Prin urmare, am înțeles să investim în dorințele clienților pentru a le satisface nevoile de business și a produce rezultate viabile. Astfel, bucuria de a avea peste 13 ani de „lucru bine făcut” nu poate fi egalată decât de ceea ce ne rezervă viitorul alături de partenerii noștri.

 

Cum vă poate ajuta FABRICA DE CONSULTANȚĂ? Click aici

top line
15
ANI
De Experiență
top line
400
CLIENȚI
Mulțumiți
top line
400
PROIECTE
Câștigătoare
top line
150
MILIOANE EURO
Finanțări Atrase

ABORDAREA NOASTRĂ

Ne Mândrim Cu Faptul Că Avem
O Abordare Colaborativă

Blue-Separator-Line-Image
services

Servicii de calitate

Responsabili de calitatea și rezultatele durabile ale muncii noastre, asigurăm premisele îndeplinirii promisiunilor asumate.

Strategy

Planificare strategică

Colaborăm activ cu clienții noștri și îi angajăm în realizarea obiectivelor stabilite. Lucrăm umăr-la-umăr pentru a produce rezultate.

Images
Clients

Satisfacerea clienților

Credem cu tărie că succesul clienților noștri este, de fapt, adevărata măsură a succesului nostru.

staf

Consiliere personalizată

Oferim consultanță personalizată și abordăm diferit fiecare proiect în parte, în funcție de specificul afacerii.