Ai nevoie de un sfat? Discută cu un consultant +40.731.536.459

Urmăriţi-ne:

FONDURI EUROPENE

acasă ABONAMENT ANUAL

ABONAMENT ANUAL pentru identificarea posibilităților de finanțare și scrierea unui proiect

Știm că identificarea unui program de finanțare potrivit poate fi o reală provocare. Multitudinea programelor, frecvența cu care se schimbă ghidurile și documentația necesară pentru întocmirea cererii de finanțare sunt adesea principalul motiv pentru care mulți antreprenori NU accesează finanțare nerambursabilă pentru a-și pune în aplicare planurile de investiții.

Într-o lume în care finanțarea este esențială pentru a-ți dezvolta afacerea sau pentru a-ți implementa proiectele de investiții, ne dorim să fim partenerul tău de încredere.

Așa că, dacă nu ai reușit încă să identifici programul de finanțare nerambursabilă potrivit pentru afacerea ta, suntem aici să te ajutăm. 

Cu abonamentul anual de consultanță, vei avea acces la servicii complete care îți vor deschide uși către finanțarea dorită.

CE PRIMEȘTI? 

Identificăm cele mai potrivite oportunități de finanțare pentru afacerea ta;

Îți transmitem lunar rapoarte actualizate cu oportunitățile existente;

✅ Evaluăm eligibilitatea și verificăm dacă firma ta îndeplinește toate condițiile prevăzute în ghid;

✅ Stabilim punctajul proiectului în concordanță cu Ghidul Beneficiarului;

Oferim consultanță specializată în elaborarea unei cereri de finanțare, asigurându-ne că cererea de finanțare este completă și conformă cu cerințele finanțatorilor.

Preluăm noi responsabilitatea depunerii proiectului în numele tău.

Astfel, pe o perioadă de un an vei beneficia de asistență de înaltă calitate la un preț avantajos pentru obținerea finanțării dorite. Este o soluție economică și eficientă pentru a-ți îndeplini obiectivele de dezvoltare ale afacerii tale.

Cu servicii personalizate, experiență în domeniu și acces la cele mai actualizate informații, ne propunem să transformăm fiecare plan de afaceri întocmit în proiecte implementare cu succes.

Ai cel puțin 5 MOTIVE să alegi abonamentul anual de consultanță

✅ Acces constant la informații: Prin intermediul abonamentului anual, vei beneficia de actualizări lunare cu privire la oportunitățile de finanțare existente. Vei fi mereu la curent cu noile programe și fonduri disponibile, ceea ce îți va oferi un avantaj în identificarea și aplicarea pentru finanțări potrivite pentru afacerea sau proiectul tău.

✅ Economie de timp și efort: Noi ne vom ocupa de căutarea și analiza oportunităților de finanțare, astfel încât să nu mai pierzi timpul prețios în documentarea și cercetarea acestora. Vei primi informațiile relevante direct într-un raport lunar, astfel încât să te poți concentra pe alte aspecte ale afacerii tale.

✅ Consultanță specializată: Abonamentul anual vine la pachet cu servicii de consultanță specializată pentru identificarea celor mai bune variante de finanțare pentru nevoile tale specifice. Echipa noastră de consultanți îți va oferi sfaturi și îndrumare în procesul de aplicare și depunere a proiectului, astfel încât să crești șansele de obținere a finanțării dorite.

✅ Flexibilitate și adaptabilitate: Fiecare afacere are nevoi unice, iar abonamentul anual poate fi adaptat în funcție de cerințele tale. Ne vom asigura că primești serviciile și suportul adecvat pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a te conforma cerințelor specifice ale finanțatorilor.

✅ Actualizări constante: Pe parcursul abonamentului anual, vei fi informat despre eventualele schimbări în legislație, ghiduri de finanțare sau cerințe ale finanțatorilor. Vei avea acces la cele mai recente informații și sfaturi pentru a-ți maximiza șansele de succes în obținerea finanțării dorite.

Abonamentul anual pentru identificarea posibilităților de finanțare este un partener de încredere în căutarea și obținerea finanțării necesare pentru afacerea sau proiectul tău. Lasă-ne să te ghidăm în acest proces și să îți aducem expertiza și resursele necesare pentru a-ți atinge obiectivele.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe informații și pentru a beneficia de abonamentul anual de consultanță.

Suntem aici pentru tine și pentru succesul afacerii tale.

Vrei mai multe detalii?  Completează formularul de mai jos, iar un consultant te va contacta în scurt timp!

Telefon 0731 536 459, E-mail contact@nullfdc.ro