Fabrica de Consultanță, partener oficial al Asociației Forța Fermierilor și membru al Diviziei pentru Accesarea Fondurilor Europene pentru fermieri

Fabrica de Consultanță a participat miercuri, 30 iunie la prima ediție a Congresului Fondurilor Europene pentru Fermieri 2021, în calitate de partener și membru al Diviziei de Consultanță pentru Fonduri Europene a Asociației Forța Fermierilor. 

Congresul Fondurilor Europene pentru Fermieri 2021, eveniment organizat de Asociației Forța Fermierilor, a dezbătut tema accesării fondurilor europene în agricultură și, încă de la prima ediție, s-a bucurat de o prezență numeroasă cu peste 100 de fermieri în sală, decidenți politici și administrativi, consultanți în fonduri europene și reprezentanți ai companiilor de agrobusiness. Cu acest prilej, Divizia de Consultanță pentru Fonduri Europene și-a prezentat strategia pentru sprijinirea membrilor asociației în atragerea fondurilor nerambursabile puse la dispoziție de Uniunea Europeană și de stat. În cadrul evenimentului, fermierii au avut ocazia să participe și la o sesiune de consultanță la standurile partenerilor unde au avut posibilitatea să solicite informații despre măsurile și submăsurile de finanțare disponibile în Perioada de Tranziție la noua Politică Agricolă Comună.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul accesării fondurilor nerambursabile, un portofoliu de peste 400 de proiecte implementate cu succes și peste 150 milioane de Euro fonduri atrase, Fabrica de Consultanță pune la dispoziția fermierilor tot know how-ul său și vine în întâmpinarea lor cu o promisiune: Facem ceea ce promitem, și o facem extraordinar de bine! Nu o spunem doar noi, ci și beneficiarii proiectelor care au avut îndrumarea noastră în accesarea fondurilor europene.

În calitate de membru al Diviziei de Consultanță și partener al Asociației Forța Fermierilor, ne dorim să aducem un aport real la această inițiativă. Pornind de la principiul După muncă și răsplată, propunerea noastră pentru membrii Asociației Forța Fermierilor este una cât se poate de corectă și stă sub deviza Plata doar la succes. Noi, Fabrica de Consultanță, vom oferi tuturor fermierilor membrii ai asociației posibilitatea de a le scrie proiectele fără o plată inițială. Beneficiarii vor plăti doar după aprobarea proiectelor, iar riscul de neaprobare va fi preluat 100% de noi.

“Suntem onorați să fim parteneri în acestă ambițioasă și deosebit de importantă inițiativă, care, din punctul nostru de vedere, este unică în România. Împreună cu Asociația Forța Fermierilor și colegii parteneri, ne propunem să facem lucruri frumoase. Beneficiarii acestui parteneriat vor fi fermierii, în primul rând membrii ai Asociației, dar nu numai. Misiunea noastră comună este aceea de a informa corect, într-un mod profesional și prompt fermierii asupra oportunităților de finanțare pe care le au la dispoziție și de a crea un drum cât mai lin de accesare a fondurilor europene, de la idee, la scrierea proiectului și până la finalizarea investițiilor.” a declarant Liciniu Lupu, fondator Fabrica de Consultanță.

Îi invităm cu acest prilej pe toți membrii Asociației Forța Fermierilor, și nu numai, să ne contacteze pentru detalii la telefon 0731 536 459 sau pe e-mail contact@nullfabricadeconsultanta.com