Fonduri nerambursabile de până la 1.500.000 euro pentru spălătorii auto. Cum să accesezi finanțare

Fonduri nerambursabile pentru spălătorii auto:

Accesarea fondurilor nerambursabile pentru spălătorii auto poate fi un pas important în direcția creșterii și dezvoltării afacerii tale. Prin obținerea acestor resurse financiare, poți îmbunătăți eficiența operațională, calitatea serviciilor și competitivitatea, contribuind astfel la succesul pe termen lung al afacerii tale.

Fabrica de Consultanță și Prowash Technology Distribution își unesc forțele și îți vin în ajutor cu servicii complete de consultanță și echipamente profesionale pentru spălătorii auto.

Programul Regional Centru 2021-2027 – Investiții tehnologice în IMM-uri este unul din programele disponibile prin care IMM-urile din județele Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Alba pot accesa fonduri nerambursabile pentru spălătorii auto. Intensitatea sprijinului nerambursabil variază între 50% și 70%, în funcție de județ. Valoarea maximă a asistenței financiare nerambursabile este 1.500.000 euro. Valoarea minimă a asistenței financiare nerambursabile solicitate pentru un proiect este de 250.000 euro. Află detalii despre program și aplică pentru evaluare gratuită a eligibilității AICI.

Un alt program prin care antreprenorii pot accesa fonduri nerambursabile pentru spălătorii auto este Programul Regional Sud-Vest OlteniaIntensificarea creșterii durabile și a inovării IMM-urilor. Acesta se adresează IMM-urilor din județele Gorj, Vâlcea, Olt, Dolj și Mehedinți. Valoarea maximă a asistenței financiare nerambursabile este de 1.500.000 de Euro. Valoarea minimă a asistenței financiare nerambursabile solicitate pentru un proiect, este de 200.000 euro.

Contribuția maximă a programului la cheltuielile eligibile finanțabile prin ajutor regional este de 75% pentru întreprinderile mici și microîntreprinderi și 70% pentru întreprinderile mijlocii. Pentru componenta de ajutor de minimis a proiectului, contribuția programului este de maximum 90% din valoarea eligibilă a cheltuielilor finanțabile prin ajutor de minimis. Finanțarea nerambursabilă maximă acordată ca ajutor de minimis nu poate depăși 20% din valoarea eligibilă totală a proiectului. Află detalii despre program și aplică pentru evaluare gratuită a eligibilității AICI.

Servicii oferite de Fabrica de Consultanță și Prowash Technology Distribution:

  1. Consultanță pentru accesarea fondurilor nerambursabile pentru spălătorii auto: Oferind servicii de consultanță specializate, consultanții noștri vă pot ajuta în stabilirea eligibilității afacerii dvs., scrierea unui proiect solid, depunerea și implementarea acestuia.
  2. Echipamente profesionale WashTec Germania: Fabrica de Consultanță și Prowash Technology Distribution colaborează cu WashTec Germania pentru a vă oferi echipamente profesionale de cea mai înaltă calitate pentru spălătoriile auto. Acestea includ sisteme de jetwash self-service cu mai multe boxe și echipamente automate de spălare cu/fără perii. Investiția în astfel de echipamente poate contribui la creșterea calității și eficienței serviciilor oferite de spălătoria auto.
  3. Servicii specifice pentru spălătorii auto la cheie: În funcție de eligibilitatea serviciilor pe fiecare program în parte, puteți beneficia de servicii personalizate pentru a construi și dezvolta o spălătorie auto la cheie. Aceasta include soluții complete și integrate, de la proiectare și instalare până la instruirea personalului și asistența în implementare.

ProWash este lider de piață în furnizarea de echipamente produse de către WashTec Germania și servicii pentru spălătorii automate. În cei aproape 10 de ani de activitate au echipamente instalate în peste 100 de locații numărând printre clienți companii petroliere (OMV Petrom, Lukoil, Socar, Rompetrol Partener, Smart Diesel, Bulrom) sau reprezentanțe auto (Porsche Inter Auto, Tiriac Auto, DAB Auto, AutoKlasss, Autoglobus) sau investiții private.

Dacă ești antreprenor și cauți oportunități de finanțare nerambursabilă pentru spălătorii auto, colaborarea cu Fabrica de Consultanță și Prowash Technology Distribution vă poate deschide uși spre dezvoltarea și modernizarea afacerii dvs. Prin serviciile complete de consultanță și echipamente profesionale, puteți beneficia de fonduri nerambursabile și de expertiza necesară pentru a vă consolida prezența pe piață.

Pentru mai multe detalii, puteți lua legătura cu un consultant la numărul de telefon +40.731.536.459 sau pe e-mail la adresa contact@nullfdc.ro.